Hoşgeldiniz

Herkese merhaba,o kadar çok falcıya gittim ki artık bunları birileriyle paylaşmanın zamanı geldi diye düşündüm ve sonunda işte buradayım.İnanıyor musun fala deseniz ne evet derim ne hayır.Çok zor bir çizgi bu.Ama artık sadece eğlencesine baktırdığımı ve bunları da burada paylaşacağımı bilmenizi isterim.Artık denenmiş falcılara gidebileceksiniz :)

21 Nisan 2010 Çarşamba

Emel Hanım

Birde Emel Hanım var.Randevu alması en zor olanlardan biri çünkü biraz ters bir ablamız kendisi :) ama sadece telefonda.Kendisi şeker gibi tonton bir teyze.Bakım tarzı daha önce hiç karşılaşmadığım bir türde.Bir yüzük takıyor ve elinde aynası,aynanın camını çevire çevire bakıyor.Önce senden bahsediyor kişiliğinden,o anki ruh halinden bahsediyor.Yakın geçmişi anlatıyor.Sonra önünde ki kağıda bazı harfler yazıyor ve bakılmasını istediğin kişini ismi bu çeşitli harflerin içinden çıkıyor ya da çıkmıyor.benim ki çıkmıştı değişikti.Gelecekle ilgili kehanetlerinden bir kaçı oldu,gidilebilir bir falcı.Kendisi Yeşilyurt'ta oturuyor randevulu çalışıyor,ücret 20tl.

9 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba ben bu emel hanıma ulaşmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz?

    YanıtlaSil
  3. ee biz nasıl ulaşacağız bu hanıma? keşke bu konuda da bilgi verseniz..

    YanıtlaSil
  4. ya bu emel ablanın internet üzerendeki adresini bilen var mı?

    YanıtlaSil
  5. Ulaşan varmı bende çok istiyorum acil

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Türkiye'de fal baktırmak, falcılık; kahve falı, tarot, su falı gibi yöntemlerle gelecekten haber almak, geleceğe ilişkin yorum yapma işine verilen isimdir. Türkiye'de fal tarot bakımı yapan kişilere ise falcı denilmektedir. Dünya üzerinde bir çok fal baktırma yöntemi olsa da, Türkiye'de fal baktırmak denilince ilk akla gelen kahve falıdır. Türkiye'de İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerde kahve falının yanında, az sayıda da tarot falı kartı bakılmaktadır. Daha detaylı fal baktırmak isteyenler için ise çok sayıda kart ile tarot bakımı yapılmaktadır ancak ücreti ortalama olarak kahve falı baktırmanın iki katı olmaktadır. Türkiye'de telefonda tarot falının ise baktırma ücreti daha da artabilmektedir. Türkiye'deki popüler fal bakımı türleri ise tarot falı, Kahve falı, Su falı, yıldıznamedir. Türkiye'de ayrıca bir çok fal tarot kafede kurşun döktürme işlemi de yapılmaktadır.

    https://falturkiye.blogspot.com

    ............

    YanıtlaSil
  8. "Cadı Cafe" "897. sk. No:21, 35000 Konak/İzmir" "0 505 329 00 89" Falcı Falcı .

    YanıtlaSil
  9. ADRESİ ATABİLİR MİSİNİZ?

    YanıtlaSil